Tuinfeest 2022

Datum:

28 augustus 2022

Tijd:

12:00

Plaats:

Boerderijwinkel Zevenbergen Zuidland

Zondag 28 augustus 2022 geven we een besloten tuinfeest met een geweldige band als afsluiter: Dawn Brothers. Wie vorig jaar is geweest kent ze al. De band stond toen immers in de tuin van de boerderij aan de Koekendorpseweg 1 in Zuidland. De band heeft net hun vierde album opgenomen, speelt normaliter voor honderden mensen en was al regelmatig op de Nederlandse en Duitse televisie te zien.

Maar daar blijft het niet bij. Ook Stein, de zoon van Yvonne en Gertjan, treedt op met Strow. Daarnaast komen veel belovende bands en singer-songwriters als Drum & Beeker, Robbing Banks, Gerhardt en Merel Sophie naar de tuinen van Koekendorpseweg 1a en 1. We willen met elkaar in onze tuinen (en bij regen in de schuren van de boerderij) kunnen genieten van de muziek. Een verlangen dat de bands ook delen.

Vanaf 12.30 uur ben je van harte welkom. De eerste band begint met spelen om 13.00 uur en de laatste is rond 20.00 uur klaar. Wij zorgen voor drankjes. Mocht je trek hebben, dan is er tussendoor veel lekkers te eten dat je op eigen kosten kunt bestellen. Maar je mag ook jouw eigen boterham meenemen. Geen probleem. Na de laatste band is de Pizza Fresca bus er, zodat je nog een lekkere pizza kunt eten.

Omdat we het een klein, leuk, relaxed feestje willen geven waar vooral de nadruk op de muzikanten en hun muziek ligt, is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Nog even voor de duidelijkheid: wij verdienen niets aan dit feestje. Mocht het animo groot zijn dan gaan alle extra opbrengsten naar de bands en de geluidsmannen.

Met elkaar hopen we er iets moois van te maken. Een uniek feestje waar we nu al heel veel zin hebben. Zien we jou ook?

Verlopen

Event FAQs

Welke band komt er spelen?

Een band? Er zijn er wel zes! En dit keer is het geen geheim. Je kunt in onze tuinen genieten van Strow, Merel Sophie, Gerhardt, Drum&Beeker, Robbing Banks en Dawn Brothers.

Wat krijg is als ik doneer?

Ten eerste natuurlijk muziek. Heel veel muziek. En niet te vergeten krijg je gratis drankjes. Wij zorgen voor voldoende bier, rode en witte wijn en frisdranken zoals cola, sinas en cassis. En water niet te vergeten. En gezelligheid. En hadden we al gezegd dat er veel goede bands zijn?

Met hoeveel mensen mag ik komen?

Het maakt ons niet uit met hoeveel mensen je komt. Als je maar voor iedereen in jouw groep gedoneerd hebt.

Hoe kom ik er?

Velen van jullie weten de boerderij of het huis van Wilma en Marco aan de Koekendorpseweg in Zuidland wel te vinden. Kom je met de fiets? Dan kun je hem voor de boerderijwinkel (adres: Koekendorpseweg 1) neerzetten. Kom je met de auto, dan is er beperkt plaats op het parkeerterrein achter de boerderijwinkel en op het grasveld achter de boerderij. Volg gewoon de aanwijzingen op en je komt er wel.

Gaat het tuinfeest door als het regent?

Jazeker. Dan zal het niet in de tuin zijn, maar in de schuren die bij de boerderij horen. Dan hoor je de vogeltjes niet, maar het minstens even gezellig.

Plaats:

Totaal aantal plaatsen: 125 (125 plaatsen over)
  • Boerderijwinkel Zevenbergen Zuidland
  • Koekendorpseweg 1
  • Zuidland
  • 3214LE

Details

  • 28 augustus 2022 12:00   -   21:00
Deel dit tuinfeest
Voeg toe aan jouw kalender
0
JOUW DONATIE
  • No products in the cart.