Tuinfeest 2023

Datum:

27 augustus 2023

Tijd:

12:00

Plaats:

Boerderijwinkel Zevenbergen Zuidland

We proberen het gewoon nog een keer: dit jaar vindt editie nummer drie van het leukste Tuinfeest van het jaar weer plaats in de tuinen van Koekendorpseweg 1 en 1a in Zuidland. Op zondag 27 augustus 2023 organiseren we namelijk weer een besloten tuinfeest met een paar live-bands. Wie, dat allemaal precies zijn? We zijn er uit!

Zo treedt Stein, de zoon van Yvonne en Gertjan, ook dit jaar weer op met Strow. Daarnaast komen veel belovende bands zoals Mood Bored, Maureens en Elephant naar de Koekendorpseweg. Ook treedt singer-songwriter Daisy Cool op in de tuinen van Koekendorpseweg 1a en 1. En Drum&Beeker komt ook weer langs. We willen met elkaar in onze tuinen (en bij regen in de schuren van de boerderij) kunnen genieten van de muziek. Een verlangen dat de bands ook delen.

Net als vorig jaar ben je vanaf 12.30 uur van harte welkom. De eerste band begint met spelen om 13.00 uur en de laatste is rond 20.00 uur klaar. Wij zorgen voor drankjes. Ja echt, die krijg je van ons en zijn dus bij jouw bijdrage inbegrepen. Mocht je trek hebben, dan is er tussendoor veel lekkers te eten dat je op eigen kosten kunt bestellen. Maar je mag ook jouw eigen boterham meenemen. Geen probleem. Na de laatste band is de Pizza Fresca bus er, zodat je nog een lekkere pizza kunt eten.

Omdat we het een klein, leuk, relaxed feestje willen geven waar vooral de nadruk op de muzikanten en hun muziek ligt, is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Nog even voor de duidelijkheid: wij verdienen niets aan dit feestje. Mocht het animo groot zijn dan gaan alle extra opbrengsten naar de bands en de geluidsmannen en als er dan nog steeds iets over is, bewaren we dat voor volgend jaar.

Met elkaar hopen we er iets moois van te maken. Een uniek feestje waar we nu al heel veel zin hebben. Zien we jou ook?

Verlopen

Plaats:

Totaal aantal plaatsen: 105
  • Boerderijwinkel Zevenbergen Zuidland
  • Koekendorpseweg 1
  • Zuidland
  • 3214LE

Details

  • 27 augustus 2023 12:00   -   21:00
Deel dit tuinfeest
Voeg toe aan jouw kalender
0
JOUW DONATIE
  • No products in the cart.