Tuinfeest 2024

Datum:

1 september 2024

Tijd:

12:30

Plaats:

Boerderijwinkel Zevenbergen Zuidland

Zondag 1 september 2024 geven we een besloten tuinfeest met een voor ons bekende, maar o zo geweldige band als afsluiter: Dawn Brothers. Wie eerder bij ons is geweest kent ze al. De band stond immers tijdens de eerste aflevering van ons feest al in de tuin van de boerderij aan de Koekendorpseweg 1 in Zuidland. En ook de tweede keer waren ze erbij. Dawn Brothers heeft ondertussen zes albums uitgebracht, speelt normaliter voor duizenden mensen, was al regelmatig op de Nederlandse en Duitse televisie te zien en stond in het voorprogramma van The Black Keys.

Maar daar blijft het niet bij. Ook Stein, de zoon van Yvonne en Gertjan, treedt op met Strow. Daarnaast komen veelbelovende bands en singer-songwriters als Maxine Julian, La Ratte, Wildman en Prize Collect naar de tuinen van Koekendorpseweg 1a en 1. We willen met elkaar in onze tuinen (en bij regen in de schuren van de boerderij) kunnen genieten van de muziek. Een verlangen dat de bands ook delen.

Vanaf 12.30 uur ben je van harte welkom. De eerste band begint met spelen om 13.00 uur en de laatste is rond 20.00 uur klaar. Wij zorgen voor drankjes. Mocht je trek hebben, dan is er tussendoor veel lekkers te eten dat je op eigen kosten kunt bestellen. Maar je mag ook jouw eigen boterham meenemen. Geen probleem. Na de laatste band is de Pizza Fresca bus er, zodat je nog een lekkere pizza kunt eten.

Omdat we het een klein, leuk, relaxed feestje willen geven waar vooral de nadruk op de muzikanten en hun muziek ligt, is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Nog even voor de duidelijkheid: wij verdienen niets aan dit feestje. Mocht het animo groot zijn dan gaan alle extra opbrengsten naar de bands en de geluidsmannen.

Met elkaar hopen we er iets moois van te maken. Een uniek feestje waar we nu al heel veel zin hebben. Zien we jou ook?

Aanmelden:

Ja, ik kom ook! Aantal Donatiebedrag per persoon:
Donatie
128 plaatsen over
52,50
Aantal: Totaal:

Plaats:

Totaal aantal plaatsen: 150 (128 plaatsen over)
  • Boerderijwinkel Zevenbergen Zuidland
  • Koekendorpseweg 1
  • Zuidland
  • 3214LE

Details

  • 1 september 2024 12:30   -   21:00
Deel dit tuinfeest
Voeg toe aan jouw kalender
0
JOUW DONATIE
  • No products in the cart.