Tuinfeest

Datum:

12 september 2021

Tijd:

17:00

Plaats:

Familie Zevenbergen

Zondag 12 september geven we een besloten tuinfeest met een geweldige band. Als muziekliefhebber ben jij uitgenodigd voor dit muzikale tuinfeest. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom op onze boerderij. De band zal in ieder geval spelen van 18.00 tot 19.00 uur. Wij zorgen voor drankjes. En na de band is de Pizza Fresca bus er, zodat je nog een lekkere pizza kunt eten (op eigen kosten), mocht je dat willen.

Vanwege de geldende beperkingen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Via deze link draag je bij in de kosten en kun je naar de band komen kijken. Vol is vol. Laat duidelijk zijn: wij verdienen niets aan dit feestje. Mocht het animo groot zijn dan gaan alle extra opbrengsten naar de band en de geluidsman.

Met elkaar hopen we er iets moois van te maken. Een uniek feestje waar we nu al heel veel zin hebben. Zien we jou ook?

Verlopen

Event FAQs

Welke band komt er spelen?
Dat is een publiek geheim. We vertellen het hier niet omdat we dit feestje met vrienden, bekenden en muziekliefhebbers willen vieren. Maar als je het echt wilt weten, neem dan even contact met ons op. Hint: de band speelt een vorm van america en soul, heeft drie albums uit en was op de Nederlandse en Duitse televisie te zien.
Wat is er bij het donatiebedrag inbegrepen?
Livemuziek en wat te drinken. De pizza die je bij de Pizza Fresca bus kunt eten, moet je zelf afrekenen.
Welke regels hanteren jullie?
We zetten tafels en stoelen maar ook strobalen neer, waar je op kunt zitten. We verwachten dus dat je een eigen zitplaats opzoekt, zodra je in onze tuin bent. Of je ziek bent geweest, gevaccineerd of ongevaccineerd dat maakt ons niet uit. Maar voel je je ziek of heb je griepsymptomen? Blijf dan thuis.
Met hoeveel mensen mag ik komen?
Het maakt ons niet uit met hoeveel mensen je komt. Als je maar voor iedereen in jouw groep gedoneerd hebt.
Hoe kom ik er?
Velen van jullie weten onze boerderij wel te vinden. Kom je met de fiets? Dan kun je hem voor de winkel neerzetten. Kom je met de auto, dan is er beperkt plaats op het parkeerterrein achter de winkel.
Totaal aantal plaatsen: 65
  • Familie Zevenbergen
  • Koekendorpseweg 1
  • Zuidland
  • Zuid-Holland
  • 3214 LE
  • Nederland

Details

  • 12 september 2021 17:00   -   21:00
Deel dit tuinfeest
Voeg toe aan jouw kalender
0
JOUW DONATIE
  • No products in the cart.