Het programma – 2022

12.30 Aanvang met muziek

13.00 Strow – tuin 1a

14.00 Merel Sophie – tuin 1

15.00 Gerhardt – tuin 1a

16.00 Drum & Beeker – tuin 1

17.15 Robbing Banks – tuin 1a

18.30 Dawn Brothers – tuin 1

20.00 Pizza Fresca arriveert

Blokkenschema

Om het je nog iets gemakkelijker te maken, hebben we ook een blokkenschema gemaakt. Dat vind je hier. Ja ja, het is net echt… En voor we het vergeten: de tijden waarop de bands optreden zijn nog onder voorbehoud.

Drinken

Je hoeft jouw drankjes niet mee te nemen, al mag dat natuurlijk wel. We leggen een voorraad fris en licht alcoholische dranken zoals bier en wijn aan.

Eten

Het optreden van de band is rond acht uur afgelopen. Om acht uur staat de bus van Pizza Fresca voor de deur. Wil je zo’n overheerlijke versgebakken pizza, dan kun je die bestellen bij de bus en meteen afrekenen. Gedurende dag zijn er ook heel veel andere lekkere versnaperingen te krijgen. Krijg je de drank van ons, voor het eten vragen we je wel een bijdrage. En wil je zelf een boterham of salade meenemen? Geen probleem!

O ja, de regeltjes

Vorig jaar waren er heel veel regels. Nu een stuk minder. We zouden het vooral fijn vinden als jij volop van de muziek kunt genieten. Er zijn zitjes – op banken of op strobalen – waar je kunt weg dromen met de muzikanten op het podium, maar je kunt ook staan en natuurlijk mag er gedanst worden. Hou rekening met elkaar. Zorg dat iedereen de bands altijd goed kan zien en horen. Dat is voor jezelf leuk en zeker ook voor de muzikanten!

0
JOUW DONATIE
  • No products in the cart.