Kom je ook naar ons tuinfeest?

 

Als je ons een beetje kent, weet je het. Wij zijn gek op livemuziek. We missen die shows heel erg in deze tijd. En omdat ook de muzikanten het moeilijk hebben, dachten we: ‘we organiseren zelf iets’. En ja, met jouw hulp kan dat nog lukken ook!

Zondag 12 september 2021 geven we een besloten tuinfeest met een geweldige band. De zanger en gitarist is de gitaarleraar van Stein. De band heeft net hun derde album uitgebracht, speelt normaliter voor honderden mensen en was zelfs bij het Duitse Rockpalast op tv te zien.

Als muziekliefhebber ben jij uitgenodigd voor dit muzikale tuinfeest. We willen met elkaar in onze tuin (bij regen in de schuur) kunnen genieten van de muziek. Een verlangen dat de band deelt.

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom op onze boerderij. De band zal in ieder geval spelen van 18.00 tot 19.00 uur. Wij zorgen voor drankjes. En na de band is de Pizza Fresca bus er, zodat je nog een lekkere pizza kunt eten (op eigen kosten), mocht je dat willen.

Vanwege de geldende beperkingen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Via deze link draag je bij in de kosten en kun je naar de band komen kijken. Vol is vol. Laat duidelijk zijn: wij verdienen niets aan dit feestje. Mocht het animo groot zijn dan gaan alle extra opbrengsten naar de band en de geluidsman.

Met elkaar hopen we er iets moois van te maken. Een uniek feestje waar we nu al heel veel zin hebben. Zien we jou ook?

Groetjes, Gertjan, Yvonne, Stein en Jana.

Meer weten: https://live.koekendorp.nl/events/tuinfeest/

0
JOUW DONATIE
  • No products in the cart.